Diensten

IP telefonie

Hosted IP Telefonie

Hosted IP Telefonie biedt u een besparing op uw huidige kosten voor vaste telefonie. U hoeft niet te investeren in een dure telefooncentrale en u heeft geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Met Hosted IP Telefonie van Freezone heeft u een nieuw, zeer flexibel in te richten telefonie omgeving met alle functionaliteiten van een uitgebreide telefooncentrale zonder eenmalige investeringen.

De belangrijkste voordelen van Hosted IP Telefonie:

1. Kostenbesparing
Met Hosted IP Telefonie bespaart u ten opzichte van de KPN tarieven, afhankelijk van uw huidige abonnementen en verbruik, tot wel 60% op uw kosten voor vaste telefonie.
2. Bereikbaar zoals u het wenst
De uitgebreide functionaliteiten van Hosted IP Telefonie zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en de gewenste bereikbaarheid van uw medewerkers.
3. Flexibel inzetbaar
Uw telefoontoestellen zijn niet aan een centrale gekoppeld. Hierdoor zijn uw toestellen niet van een fysieke locatie afhankelijk en is het verplaatsen van een werkplek zeer eenvoudig. Hosted IP Telefonie past zich aan aan uw bedrijf mee met uw bedrijf.
4. Lage eenmalige kosten
Hosted IP Telefonie biedt uw organisatie uitgebreide functionaliteiten uit de cloud waardoor we voor u de eenmalige investering tot een minimum kunnen beperken.

Gateway oplossing

Wat is het
De gateway oplossing is een oplossing waarmee uw telefooncentrale via VoIP op het openbare PSTN telefoonnetwerk wordt aangesloten. Freezone Communications B.V. is VoIP provider en kan hiermee uw gesprekken tegen zeer concurrerende tarieven afhandelen.
Voordelen van een VoIP Gateway oplossing
  • Lagere kosten voor infrastructuur. Uw ISDN lijnen worden overbodig
  • Lagere gesprekskosten, zowel intern als extern
  • U bent niet gebonden aan vaste locaties en telefoonnummers

Glasvezel

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een grotere bandbreedte die, naar de toekomst toe, gemakkelijk is te vergroten bij een gewijzigde behoefte vanuit uw bedrijf? Wij zoeken voor u uit welke verbinding het beste bij u past, en welke leverbaar zijn. Dit alles voor een zeer concurrerend tarief en met de voor u juiste Service Level Agreemeent.  

ADSL/SDSL/VDSL

Is glasvezel voor u geen noodzaak maar wilt u wel de juiste verbinding en Service Level Agreement, Weet u echter niet wie de beste verbinding voor u heeft voor de juiste prijs? Wij zoeken het voor u uit.

Mobiele telefonie

Wilt u ook een abonnement op het beste netwerk van Nederland voor € 1,- per abonnement per maand? Geen vast contract, scherpe tarieven en betalen per seconde? Bij Freezone Communications kunnen wij dit voor u realiseren. Graag adviseren wij u over de juiste invulling van uw telefonie abonnementen.  

Telefoons, carkits en accesoires

  Als service naar onze klanten levert Freezone Communications B.V.uiteraard naar onze klanten ook al uw telefoons, carkits en accessoires.  

Virtual Private Network

Wilt u uw eigen gesloten en beveiligde netwerk tussen uw vestigingen? Bij Freezone Communications vindt u de expertise hier op de juiste manier invulling aan te geven. Dit doen wij voor u met de juiste ADSL, VDSL of glasvezelverbinding en IP-infrastructuur. Hiermee krijgt u de beschikking over uw eigen beveiligde netwerk. Freezone Communications biedt u een oplossing waarin telefonie, internet en databeheer in één netwerk kunnen worden beheerd. Uw medewerkers kunnen van iedere locatie met internetverbinding een VPN verbinding opzetten en op een veilige manier gegevens verzenden en ontvangen.

Voordelen

  • Beveiligde data en voice communicatie tussen uw vestigingen inclusief telewerkers
  • Integratie van data en telefonie in 1 beveiligd netwerk
  • Eenvoudige upgrades van uw netwerk zijn mogelijk
  • Vaste periodieke kosten

Traditionele Vaste Telefonie

Freezone Communications levert vaste telefonie abonnementen, installatie en onderhoud van centrales

ICT Oplossingen

Freezone Communications adviseert, installeert en beheert al uw telecommunicatie gerelateerde ICT oplossingen.

Hardware

Freezone Communications levert alle apparatuur die nodig is om uw communicatiemiddelen optimaal te kunnen inzetten.