Ip Telefonie

IP Telefonie

IP Telefonie

Hosted IP Telefonie biedt u een besparing op uw huidige kosten voor vaste telefonie. U hoeft niet te investeren in een dure telefooncentrale en u heeft geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Met Hosted IP Telefonie van Freezone heeft u een nieuw, zeer flexibel in te richten telefonie omgeving met alle functionaliteiten van een uitgebreide telefooncentrale zonder eenmalige investeringen.

De belangrijkste voordelen van Hosted IP Telefonie:

1. Kostenbesparing
Met Hosted IP Telefonie bespaart u ten opzichte van de KPN tarieven, afhankelijk van uw huidige abonnementen en verbruik, tot wel 60% op uw kosten voor vaste telefonie.
2. Bereikbaar zoals u het wenst
De uitgebreide functionaliteiten van Hosted IP Telefonie zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en de gewenste bereikbaarheid van uw medewerkers.
3. Flexibel inzetbaar
Uw telefoontoestellen zijn niet aan een centrale gekoppeld. Hierdoor zijn uw toestellen niet van een fysieke locatie afhankelijk en is het verplaatsen van een werkplek zeer eenvoudig. Hosted IP Telefonie past zich aan aan uw bedrijf.
4. Lage eenmalige kosten
Hosted IP Telefonie biedt uw organisatie uitgebreide functionaliteiten uit de cloud waardoor we voor u de eenmalige investering tot een minimum kunnen beperken.

Gateway oplossing

Wat is het
De gateway oplossing is een oplossing waarmee uw telefooncentrale via VoIP aan op het openbare PSTN telefoonnetwerk wordt aangesloten. Hierbij is het belangrijk dat uw huidige telefooncentrale IP telefonie ondersteunt. Freezone is VoIP provider en kan hiermee VoIP gesprekken tegen zeer lage tarieven voor u afhandelen.
Voordelen van een VoIP Gateway oplossing
  • Lagere kosten voor infrastructuur. Uw ISDN lijnen worden overbodig.
  • Lagere gesprekskosten, zowel intern als extern
  • U bent niet gebonden aan vaste locaties en telefoonnummers.
  • Geen eenmalige investeringen